dimecres, 2 de gener del 2008

La millor foto del 2007...









M'ajudeu a triar-la? Se que sou bastants els que mireu el blog però molt i molt pocs els que el comenteu! Així que us demano una mica d'ajuda a aquests que us fa mandra comentar. Aquestes són les 14 fotos que m'han semblat més interessants, trieu la que més us agradi. GRÀCIES!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

la de la playa de noche con el rayo de luz es la mejor mark! un abrazo!

Mark ha dit...

Gracias Primo! No es la playa...jaja es el Tamesis Voto para la foto de GREENWICH !!

Anònim ha dit...

Bé, noiet...

Aquí tens el comentari! Em sembla que per compensar-ho m'hauràs de convidar a una orxata de les de Mataró, que dius que són millors que les de la Sirvent... (MENTIDA podrida!!)

Són les tantes de la nit, porto uns dies una mica cansada i em sembla que el meu cervell ja no dóna per a gaire. Així que no em tinguis en compte les tonteries...

Anem per feina, a votar s'ha dit!! Ens ho has posat difícil, Marc... En tinc 3 o 4 que em fan dubtar.

Sent molt subjectiva, jo em quedaria amb la de la posta de Sol, encara que tan vermell sembli irreal. Deu ser perquè tinc una mena de debilitat per les postes de Sol, són un veritable espectacle! Amb raó em vaig quedar enamorada del Sol de mitjanit i les postes de més de 3 hores... ho has de veure algun dia, val molt la pena!

Però deixant de banda les postes de Sol, la millor foto és la de la finestra. M'agrada molt la llum que entra pels vidres trencats i la silueta de la nena a contrallum. Presenta-la, no sé si te la premiaran, però és la que té més punts amb diferència!!

Bé, la dels para-sols tampoc gens està malament, és original; i la del llac té allò dels núvols de la majoria de les teves fotos: no sé com coi t'ho fas, però surten uns núvols que tenen alguna cosa d'irreal que les fa especials.

En fi... no sé pas si t'ho mereixes... però aquí el tens!!

Bona nit!!

Anònim ha dit...

Bueno, al final te escribo, pero a cambio k sepas k me debes una visita guiada, jajaja... A lo que iba, a mi la que más me gusta es la foto de color sepia en la que sale un hombre con hojas o bueno no se esáctamente lo que es, pero nose me gusta mucho.
1 bsiko

Anònim ha dit...

La noia ha deixat enrera un passat turbulent i angoixós: durant el camí que ha fet són molts els vidres que s’han cansat i que s’han trencat. Cada passa s’ha explicat amb una dificultat, bona prova d’això són les petjades que s’han quedat paleses a la neu, de la mateixa manera que s’han gravat a la seva ment.
Ara, busca observant per la finestra, amb incertesa però amb esperança, la llibertat que representa el món exterior. Però per arribar-hi haurà de tornar a creuar l’habitació pàl•lida. Haurà de superar el seu passat.

Per això he triat la foto de la noia que mira per la finestra, pels sentiments que m’ha expressat.

Continua amb la fotografia Marc!

Anònim ha dit...

ja ha arribat al centre i té tota la seva teranyina per caminar, per passar per sobre de tot el que anteriorment li havia semblat un obstacle.. se la veu gran i satisfeta ara!


Pero a veces lo hago un poco difícil. Perdón. Suerte que tú ríes y no te enfadas porque eres más listo y menos egoísta que yo.


un petó.

Mark ha dit...

Gràcies Aimar, Montgarri, Marta i Lorena!!

* 2 vots... Neu glaç...i un fantasma??
* 1 vot ... Tamesis a Greenwich
*1 vot... mirada profunda
*1 vot... aranya irisada...

Anònim ha dit...

Hola MaRC!
m'agraden molt totes.. ja t'ho he dit.. peró nose.. la de Finlandia i les dues de Marrakech són les que més m'agraden.. ho sento, no em puc decidir només per una!

petons
.Jú.

Mark ha dit...

Merci Júlia!! Vot per la de la catedral de Helsinki! I rectifico...gràcies Alba...(K)

Anònim ha dit...

Lo prometido es deuda, y aquí dejo mi voto para el mirador de Lisboa. Me ha costado mucho decidirme pero has ido a selecionar una foto que me trae muchos recuerdos. Además la foto es realmente buena.

Un beso grande!

Lorena

Mar ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mar ha dit...

La dels dos nens. Pel tot el simbolisme, més enllà de la pròpia fotografia.
Crec inclús, que passada a sèpia o b&n també guanyaria, com passa amb altres.
He observat que les fotografies que has fet (en aquest cas, que has triat), no són d'aquelles fetes a qualsevol lloc en el precís moment en que...tal tal tal i click!
Sinó en un espai quiet o durant un transcurs lent. Això no desprestigia cap imatge (des del meu punt de vista), però si ha fet que ho valori d'una altra manera. Apart també, de donar-hi voltes al detall que això que fan aquells nens no és un fet puntual, és el dia a dia i la vida que els hi ha tocat, injustament.

Marc, espero que hi estiguis d'acord..per molt poquet que sigui! jeje


petons!

Anònim ha dit...

la del senyor amb barret, k ta en blanc trencat i negra!

Anònim ha dit...

Hola mark!

Todas tus fotos transmiten algo especial pero si tengo que elegir una sabes que es la de Gredos, es más misteriosa que ninguna!

La luz, la confusión de los materiales, la niña de espaldas, el fondo...VOTO POR ESO!

Un besito!!!!

Anònim ha dit...

Mark!
Despres de pensar i mirar-me una vegada i una altra les fotos, m'he decidit! jaja
Ha estat difícil, totes són genials, però em quedo amb la del refugi i el fantasma, mmmm... Fantasmes o no, és la q més m'agrada, té alguna cosa especial...
Pena q les de la platja d'Arenys no van sortir tan b!!!
Espero q t'hagi agradat aket 1r comentari. No deixis la fotografia a ho fas ml b!

Bxitus,
Martona

C. ha dit...

jo em quedo amb la del mercat, a Marrakech...

un petó

C.

Anònim ha dit...

Jo em quedo amb la del Riu Tàmesis... simplement espectacular.

Cuida't

Alls cuits mai couen ha dit...

la casa amb la noia mirant per la finestra

Mark ha dit...

Gràcies pels comentaris!

Suposo que cal declarar com a foto guanyadora la de la nena fantasma jejej!!

Gràcies a tots...i comencem el 2008!